Abia la sfârșitul mandatului Dorin Chirtoacă încearcă să se țină de cuvânt. După ce timp de 4 ani nu a făcut nimic în ceea ce privește câinii vagabonzi, de aseară a început campania de otrăvire în masă. Asta deși planul de otrăvire a fost aprobat încă la începutul mandatului său. Chirtoacă are o explicație pentru hărnicia sa de la sfârșitul mandatului său.

”Nu sunt populist. Am promis că voi otrăvi toți câinii fără stăpân și mă țin de cuvânt. Doar că nu am avut timp până acum. Am avut de dat o mulțime de avize de construcție pentru pristroicile din Chișinău. Câinii otrăviți vor fi înmormântați creștinește, pentru a arăta Uniunii Europene că noi nu suntem barbari. Angajații de la salubritate au adunat până acum 230 de câini. Și asta numai în 2 zile. Cred că până la alegeri nu va rămâne niciun câine vagabont prin Chișinău”, se laudă Dorin Chirtoacă.

Mai mult, primăria Chișinăului a făcut deja un acord de colaborare cu capitala Chinei, Beijing pentru export de câini vii. Toți câinii care nu vor fi otrăviți vor fi exportați în China unde sunt considerați delicatese.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Chirtoaca-caini-vagabonzi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Chirtoaca-caini-vagabonzi-copy-150x150.jpgadminSocial
Abia la sfârșitul mandatului Dorin Chirtoacă încearcă să se țină de cuvânt. După ce timp de 4 ani nu a făcut nimic în ceea ce privește câinii vagabonzi, de aseară a început campania de otrăvire în masă. Asta deși planul de otrăvire a fost aprobat încă la începutul mandatului...

Comentează