Miss ULIM BMW de vanzare copy

Acum se explică de ce s-a fotografiat miss ULIM dezbrăcată pe mașina lui Valerian Mânzat. Avocatul s-a folosit de imaginea inocentă a tinerei pentru a o vinde mai ușor. De altfel, autoturismul și-a găsit un client. Este vorba de gopnicul care avea un BMW placat cu cristale swarovski. Avocatul explică de ce vrea să mărite… mașina. 

”Vreau să o dau înainte de a ajunge la închisoare. Cum sexul vinde, m-am gândit că miss ULIM mă va ajuta să-mi vând mașina dacă se fâțâie goală pe capotă. Îmi pare rău că m-am folosit de imaginea sa de virgină, dar sper că înțelege și eu intru virgin în închisoare și o să ies de acolo cu o bogată experiență sexuală”, a declarat Valerian Mânzat pentru redactorii moldovesti.info.

Experiența s-ar putea să o ajute însă pe miss ULIM. Pentru că reușește să vândă așa de bine cu ajutorul corpului său, s-a gândit că ar putea face reclamă pentru diferite produse. A primit și o sumedenie de oferte de la producători de prezervative, de la clinicile de tratare a bolilor cu transmitere sexuală, de la producători de dildouri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Miss-ULIM-BMW-de-vanzare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Miss-ULIM-BMW-de-vanzare-copy-300x300.jpgadminMonden
Acum se explică de ce s-a fotografiat miss ULIM dezbrăcată pe mașina lui Valerian Mânzat. Avocatul s-a folosit de imaginea inocentă a tinerei pentru a o vinde mai ușor. De altfel, autoturismul și-a găsit un client. Este vorba de gopnicul care avea un BMW placat cu cristale swarovski. Avocatul explică de ce...

Comentează