Patronul Facebook, Mark Zuckerberg este în culmea fericirii. Acesta i-a trimis o felicitare și o diplomă de onoare lui Renato Usatîi, primarul orașului Bălți. Domnul Zuckerberg susține că vrea să și vadă capitala de nord a Moldovei după ce a aflat că Usatîi o conduce de pe Facebook. Mândru nevoie mare, Mark Zuckerberg susține că Renato este primul primar din lume care își conduce orașul de pe facebook.

”Toată lumea crede că atunci când stai pe facebook freci lupa. Nu-i adevărat. Renato demonstrează că este bine să stai pe facebook și vreau să-l felicit pentru asta. A reușit de când este primar să nu vină nici măcar o zi la locul de muncă, cu toate acestea își conduce primăria tocmai de la Moscova. Evident că o face prin intermediul facebookului, iar asta este o onoare pentru noi. Așadar, Renato Usatîi primește diploma de primar facebookist, iar bălțenii vor fi de astăzi cetățeni de onoare ai facebook-ului. Pe 30 februarie o să vin la Bălți să văd minunea”, a scris în engleză Mark Zuckerberg pe facebook.

Renato Usatîi i-a transmis deja patronului facebook că îl așteaptă cu mult drag la Bălți. Primarul Bălțiului promite chiar un spectacol cu artistul de talie mondială Stas Mihailov. Mai mult, Renato promite să cânte karaoke, dar de pe facebook. Și asta pentru că nu va putea fi prezent la concert din motive lesne de înțeles. Rebeata, vă rog să faceți pereposturi la acest articol. Mulțumim!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Mark-Zuckerberg-Renato-Usatii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Mark-Zuckerberg-Renato-Usatii-copy-300x300.jpgadminSocial
Patronul Facebook, Mark Zuckerberg este în culmea fericirii. Acesta i-a trimis o felicitare și o diplomă de onoare lui Renato Usatîi, primarul orașului Bălți. Domnul Zuckerberg susține că vrea să și vadă capitala de nord a Moldovei după ce a aflat că Usatîi o conduce de pe Facebook. Mândru...

Comentează