Evenimentul anului în Republica Moldova, Mark Zuckerberg și-a anunțat intenția de a vizita Chișinăul. Anunțul a fost făcut la Palo Alto, în timpul prezentării studiului global: ”Analiza statului și statusului pe facebook”. Potrivit oamenilor știință de la Haravod, moldovenii care au cont pe facebook s-au clasat pe onorabilul loc 1 după timpul pierdut pe facebook. 

Studiul a demonstrat că moldovenii cu conturi pe facebook stau în medie 10 ore activi pe rețeaua de socializare. Surprinzător, dar moldovenii i-au bătut chiar și pe greci. Aceștia au fost ani la rând în top. ”Știm de ce stau grecii pe facebook: la ei ziua de muncă începe la 10 și se termină la 12, se plictisesc foarte mult. Am rămas șocați să vedem că moldovenii stau 10 ore pe facebook. Oamenii aceștia când mai dorm? Când mănâncă? Pe 30 martie merg în Moldova să văd de ce stau pe facebook atât de mult”, a declarat pentru moldovesti.info renumitul Mark Zuckerberg. Acesta a făcut un anunț similar și pe pagina sa de facebook.

Cercetătorii moldoveni au o explicație simplă pentru fenomen. Omul de știință Ioan Poalălungă, de la Academia de Știință, spune: ”până acum moldovenii stăteau pe odnoklassniki câte 10 ore. Dar, după ce li s-au furat parolele ținute la Starnet, nu-și mai pot accesa conturile și au trecut pe facebook. E simplu!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Pagina-de-Facebook-Mark-Zuckerberg.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Pagina-de-Facebook-Mark-Zuckerberg-150x150.jpgadminMonden
Evenimentul anului în Republica Moldova, Mark Zuckerberg și-a anunțat intenția de a vizita Chișinăul. Anunțul a fost făcut la Palo Alto, în timpul prezentării studiului global: ”Analiza statului și statusului pe facebook”. Potrivit oamenilor știință de la Haravod, moldovenii care au cont pe facebook s-au clasat pe onorabilul loc...

Comentează