Nata Bolocan Andrei Bolocan Mark Zuckerberg copy

Vești bune pentru soțul Natei Albot. Andrei Bolocan a fost angajat de Mark Zuckerberg să fie tamada la cumătria primului său copil. Mark va face cumătria la cort, în fața casei sale din Canada, unde este vecin cu familia Albot-Bolocan. Extrem de darnic cum îl știe o lume întreagă, Mark i-a plătit lui Andrei arvuna pentru cumătrie: 100 de dolari canadieni.

”În sfârșit am și eu un loc de muncă plătit. Că mă certa Nata, iaca, ea face festivaluri, iar eu stăteam pe spatele ei. I-am închis gura nu are ce să-mi reproșeze. Noroc de Mark, mi-a zis că nu poate să-mi dea mai mult că el și-a donat deja toată averea, iar 100 de dolari este tot ce are acum. Evident, de banii aceștia o să spăl și vase, o să spun pătărănii, o să cânt și o să strig amar la nănași”, a anunțat Andrei Bolocan pe pagina sa de vkontakte.

Pentru cumătria lui Mark Zuckerberg Andrei promite să se pregătească temeinic. Soția sa, Nata, a anunțat deja că îl va ajuta cu două sau trei festivaluri ca să înveselească musafirii lui Mark. La cumătrie vor cânta și interpreți de renume mondial, de pildă moldoitalianu Ricky Ardezianu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Nata-Bolocan-Andrei-Bolocan-Mark-Zuckerberg-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Nata-Bolocan-Andrei-Bolocan-Mark-Zuckerberg-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vești bune pentru soțul Natei Albot. Andrei Bolocan a fost angajat de Mark Zuckerberg să fie tamada la cumătria primului său copil. Mark va face cumătria la cort, în fața casei sale din Canada, unde este vecin cu familia Albot-Bolocan. Extrem de darnic cum îl știe o lume întreagă,...

Comentează