Radvan Marina copy

Cunoscută pentru apetitul uriaș, dar și pentru dorința cu care înghite cârnațul, hrana sa preferată, Marina Rădvan a anunțat că va avea o nuntă ca în povești. Mai mult, socialista a anunțat că cheamă toți colegii săi la nunta de la Palatul Parlamentului. Pe facebook, Marina Rădvan a pus o poză cu foarte multă mâncare și textul: ”iată câtă mâncare o să fie la nunta mea!”

”Vă dați seama că am adunat foarte multă mâncare de-a lungul activității mele profesionale. Sunt o foarte bună profesionistă și pentru mâncare aș face multe lucruri care nu se spun de la tribuna Parlamentului. Un singur lucru regret, că nu am reușit să mă păstrez fecioară. Dar este foarte greu în politică să rămâi curată”, a spus cea mai flămândă deputată din Parlamentul Republicii Moldova.

Pentru că pofta de mâncare va crește cu înaintarea în vârstă, nașul de cununie al Marinei Rădvan va fi chiar ministrul Agriculturii, Ion Sulă. Ion Sulă, cunoscut printre prieteni ca Sulică, îi va dărui miresei o fermă de porci și una de vaci.

Marina Rădvan se laudă pe Facebook că va avea mesele pline de mâncare la nunta sahttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Radvan-Marina-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Radvan-Marina-copy-300x300.jpgadminSocialMancare,Marina Radva,nunta
Cunoscută pentru apetitul uriaș, dar și pentru dorința cu care înghite cârnațul, hrana sa preferată, Marina Rădvan a anunțat că va avea o nuntă ca în povești. Mai mult, socialista a anunțat că cheamă toți colegii săi la nunta de la Palatul Parlamentului. Pe facebook, Marina Rădvan a pus...

Comentează