După ce hipsterii de pe facebook au început o campanie prin care cer ca Maia Sandu să rămână ministru, cei de pe odnoklassniki au răspuns cu altă campanie. Campania de pe ok.ru se numește Votatz Marina Radvan ka ministu educatzie! Solicitat de redactorii moldovesti.info, premierul desemnat, Chiril Gaburici a declarat că: ”am stat de vorbă cu Mașa. Mi se pare o tânără cu potențial mare. Chiar dacă este abia la începutul carierei, a reușit multe în viață. Se hrănește sănătos și practică din belșug sportul. Nu zic nu!”

Aflată în cărți, Marina Rădvan a făcut deja câteva promisiuni pentru sutele de mii de susținători de pe odnoklassniki. Primul lucru pe care îl va face în calitate de ministru al Educației, va scoate camerele de la BAC. Acestea vor fi mutate în biblioteci, unde tinerele își vor dezvolta abilități de antreprenoriat și comunicare cu ajutorul videochatului.

Vorbitul la telefon va fi permis nu doar în timpul lecțiilor, dar chiar și în timpul BAC-ului. Vor fi reduse orele de matematică, fizică, biologie, chimie și alte chestii care nu interesează pe nimeni. În schimb, vor crește numărul orelor de lucru manual. Fiind o doritoare de multă carne, noul ministru, Marina Rădvan, va promova crevurștii ca mâncare sănătoasă printre tineri. De altfel, o dată pe săptâmână, elevii vor avea o oră obligatorie de odnoklassniki. Evident, cursul va putea fi ales la BAC. Marina Rădvan s-a opus testului de virginitate printre elevele de clasa a 12-a. ”Din ce îmi amintesc eu, acesta ar trebui făcut din clasa a 7-a”, a explicat noul ministru.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Marina-Radvan-Ministrul-Educatiei-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Marina-Radvan-Ministrul-Educatiei-copy1-150x150.jpgadminPolitic
După ce hipsterii de pe facebook au început o campanie prin care cer ca Maia Sandu să rămână ministru, cei de pe odnoklassniki au răspuns cu altă campanie. Campania de pe ok.ru se numește Votatz Marina Radvan ka ministu educatzie! Solicitat de redactorii moldovesti.info, premierul desemnat, Chiril Gaburici a declarat că: ”am stat de vorbă cu...

Comentează