Marina Radvan Gustar copy

Scandal la Gustar, singurul festival din Moldova care nu este organizat de Nata Albot. Marina Rădvan a fost alungată de aici după ce organizatorii și-au dat seama că nu au atâta mâncare cât ar putea să bage în ea deputata flămândă. Socialista a venit la festival de la ora 6 dimineața și a început să mănânce tot ce prindea. Un cioban de pe câmpurile din preajmă spune că abia și-a salvat câinele din gura ei.

”Nu reușeam să punem mâncarea pe masă, că Marina o și mânca. Mânca și urla: Cucurigu, boieri mari, Ebusizaedu! Cucurigu, boieri mari, Ebusizaedu! La început am crezut că este vreo transnistreană, că am auzit că e foamete mare în Transnistria. Dar ne-am lămurit când am văzut insigna de deputat. Un cioban ne-a spus că e Marina Rădvan, care îi atacă oile noaptea și l-a lăsat fără jumătate de turmă”, a declarat președintele Festivalului Gustar, Leonea Iobtvoimati.

Ca să scape de Marina, administratorii i-au aruncat să înghită gologani de 50 de eurocenți. Nu s-a înecat. A înghițit tot. Apoi oamenii au aruncat-o într-un poloboc cu vin, ca s-o înece. Aceasta a băut tot vinul. Și atunci au băgat-o într-un cuptor cu microunde, dar, după ce a fost radiată, socialista a ieșit mai mare și mai flămândă. Până la urmă, un băiat deștept a prins un porc, i-a pus poza lui Dodon pe față. Marina Rădvan s-a luat după porc și dusă a fost în pădure.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Marina-Radvan-Gustar-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Marina-Radvan-Gustar-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal la Gustar, singurul festival din Moldova care nu este organizat de Nata Albot. Marina Rădvan a fost alungată de aici după ce organizatorii și-au dat seama că nu au atâta mâncare cât ar putea să bage în ea deputata flămândă. Socialista a venit la festival de la ora 6 dimineața și a început...

Comentează