marian-lupu-cat-portile-orasului-copy

Veșnicul candidat la alegerile prezidențiale, Marian Pulu, trece prin momente dificile. Acesta a suportat foarte greu efectele cutremurului. Pentru că este lung cât porțile orașului, Marian Pulu se plânge că seismul l-a afectat la cap. L-a scuturat atât de tare, încât a rămas complet fără bulbuci. 

”Stăteam în picioare și încercam să mă leg de un bloc, ca să nu cad în timp ce dorm. Fac asta des, pentru că nu încap în niciun pat din Moldova. Când a început să se zguduie pământul, m-am speriat tare. Capul mi se bălăngănea în toate părțile. Parcă era un girofar stricat. Blea! Am strigat tare. Mi se strică toți bulbucii. Gândul acesta, care mi-a trecut prin cap, mi-a destupat urechile. Și, în acel moment, mi-au zburat toți bulbucii”, s-a plâns Marian Pulu în fața coordonatorului executiv al Moldovei.

Și nu este singura problemă, Marian Pulu și-a stricat din cauza cutremurului și numele. Pentru că s-a zguduit, acesta s-a micșorat foarte mult. Așa că alegătorii trebuie să-l voteze acum pe Marinică Pulucică.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-cat-portile-orasului-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-cat-portile-orasului-copy-300x300.jpgadminPolitic
Veșnicul candidat la alegerile prezidențiale, Marian Pulu, trece prin momente dificile. Acesta a suportat foarte greu efectele cutremurului. Pentru că este lung cât porțile orașului, Marian Pulu se plânge că seismul l-a afectat la cap. L-a scuturat atât de tare, încât a rămas complet fără bulbuci.  ”Stăteam în picioare și încercam să...

Comentează