marian-lupu-cimitir-panou-mortii-copy

Cunoscutul politician pezdemist, Marian Pulu, a demonstrat că are capacități extrasenzoriale unice la nivel mondial. Pulu este un extrasens pe care nimeni nu-l credea în stare să facă ceva extraordinar. Dimpotrivă, lumea îl credea prost, dalbaiob și doimetridebulbici. Din fericire a venit campania electorală, iar Marian Pulu a ieșit în evidență.

”Din punct de vedere al existențialității pământești, moartea reprezintă o trecere în neființă prin decedare, dar asta nu înseamnă că morții nu pot fi oameni. Eu aud, ascult morții și le rezolv problemele, iar ei mă votează. Simplu, serviciu pentru serviciu”, a declarat extrasensul pezdemist Marian Pulu.

Din păcate, Marian Pulu are o mare problemă. Sunt atâția morți, încât nu reușește să-i audă pe toți. Așa că atunci când se duce la întâlnirie cu electoratul, de exemplu din cimitirul Doina, își umple urechile cu vată sau săpun. De la bulbucii care îi ies din urechi a primit și numele de dva metra bulbuca.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-Cimitir-panou-mortii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-Cimitir-panou-mortii-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cunoscutul politician pezdemist, Marian Pulu, a demonstrat că are capacități extrasenzoriale unice la nivel mondial. Pulu este un extrasens pe care nimeni nu-l credea în stare să facă ceva extraordinar. Dimpotrivă, lumea îl credea prost, dalbaiob și doimetridebulbici. Din fericire a venit campania electorală, iar Marian Pulu a ieșit...

Comentează