Marian Lupu tomberon copy

Cel mai înalt politician din lume, Marian Pulu, cunoscut în presa de la Chișinău ca buli buli de doi metri, susține că zvonurile despre scoaterea sa din Parlament pe targă sunt ireale. Marian Pulu spune că încă nu a fost inventată o targă suficient de mare pentru sine. Dva metra bulbuka povestește cum s-a întâmplat totul.

”Au venit polițiștii la mine și mi-au spus că au găsit o cale să mă scoată din Parlamentul încercuit. Au adus un tomberon, s-au costumat în gunoieri și m-au rugat să mă bag în tomberon. Am fost scos foarte ușor din clădire în tomberon. Țin minte că toată lumea îi întreba pe polițiștii costumți ce au în tomberon, iar aceștia spuneau – un gunoi de doi metri. Ce mi s-a părut ciudat este faptul că protestatarii se uitau la mine și îi credeau pe polițiști că în tomberon ar fi un gunoi și nu un deputat”, a declarat Marian Pulu printre bulbuci.

Polițiștii susțin că ar fi vrut să-l scoată și pe Ghimpu în tomberon, însă acesta a considerat că este rușinos să folosească același tomberon după ce în el a făcut pipi de frică Marian Pulu. Rezultatul îl cunoaștem cu toții, Mihai Ghimpu, zis și Liuda, și-a luat bătaie de la protestatari.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Marian-Lupu-tomberon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Marian-Lupu-tomberon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai înalt politician din lume, Marian Pulu, cunoscut în presa de la Chișinău ca buli buli de doi metri, susține că zvonurile despre scoaterea sa din Parlament pe targă sunt ireale. Marian Pulu spune că încă nu a fost inventată o targă suficient de mare pentru sine. Dva...

Comentează