maia-sandu-dodon-lupu-constantin-tutu-copy

Cel mai cunoscut bulbuleator din Moldova, Marian Pulu, a venit cu explicații suplimentare după decizia incredibilă de a renunța să mai piardă oficial și această campanie erectorală. Marian Pulu a fost sincer și a anunțat că a evitat cât a putut de mult să se întâlnească cu Maia Sandu. Spre disperarea lui, toată lumea îl forța să se ducă la dezbateri electorale.

”Mi-e frică să particip la dezbateri cu Maia Sandu. De fiecare dată îl trimiteam ba pe Siroja Știrbu. Mi-e frică tare mult de Maia Sandu. Știu că sună ciudat, dar eu nu am dat BAC-ul și mi-e frică să nu mă prindă copiind. În plus, Maia Sandu nu se uită, îmi dă un dos de palmă de-mi ies toți bulbucii pe nas. Acum că nu mai sunt în campanie erectorală, mă voi ascunde în Hotel și Costea Țuțu o să mă păzească de Maia Sandu”, a declarat redactorilor moldovesti.info, Marian Pulu.

De altfel, Marian Pulu a pierdut a 69-a campanie erectorală. De când se știe, Marian Pulu a încercat să fie președinte, dar de fiecare dată a dat cu bulbucii în băltoacă. De data asta s-a întâmplat prin neprezentare. Marian Pulu i-a promis stăpânului său că acceptă să fie umilit în toate felurile numai să nu fie lăsat să se bată cu o femei care are ceea ce el nu a avut niciodată!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-Dodon-Lupu-Constantin-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-Dodon-Lupu-Constantin-Tutu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai cunoscut bulbuleator din Moldova, Marian Pulu, a venit cu explicații suplimentare după decizia incredibilă de a renunța să mai piardă oficial și această campanie erectorală. Marian Pulu a fost sincer și a anunțat că a evitat cât a putut de mult să se întâlnească cu Maia Sandu....

Comentează