marian-lupu-rade-cimitir-copy

Noi acuzații sunt aduse lui Marian Pulu. Opoziția susține că candidatul Pulu a ieșit aseară din cimitirul Doina. Maia Sandu și Andrei Năstase au anunțat astăzi pe facebook că mai mulți oameni l-au văzut cu o candelă în mână la miezul nopții și s-au mirat foarte mult. Potrivit opoziției, Marian Pulu s-a ocupat toată noaptea cu exorcism în cimitirul Doina.

”Ce valori și principii au acești doi contracandidați ai mei. În efemera, neonoranta și sinuasa campanie erectorală, care a deveni impetuoasă în discernământ, ei nu înțeleg o chestiune principială. Eu m-am înfățișat în miez de noapte în cimitirul Doina nu pentru a-mi exercita farmecele de exorcizare și sculare din morți. Am avut o banală întâlnire cu alegătorii mei cei mai fideli. Aveam candela pentru că trebuia să-mi luminez calea”, a declarat Marian Pulu pentru redactorii moldovesti.info.

Managerul Mitropoliei Moldovei a confirmat afirmațiile lui Marian Pulu. Mitropolitul Vladimir susține că a încheiat un contract cu domnul Pulu. Astfel, până la alegeri, trebuie să-i vireze un milion, două de suflete moarte. Drept răsplată, Marian Pulu urmează să facă alte câteva zeci de acte de caritate. Până acum, i-a dăruit un BMW, i-a donat 10 mii de lei și o vacanță în Turcia managerului Mitropoliei.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-rade-cimitir-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-rade-cimitir-copy-300x300.jpgadminPolitic
Noi acuzații sunt aduse lui Marian Pulu. Opoziția susține că candidatul Pulu a ieșit aseară din cimitirul Doina. Maia Sandu și Andrei Năstase au anunțat astăzi pe facebook că mai mulți oameni l-au văzut cu o candelă în mână la miezul nopții și s-au mirat foarte mult. Potrivit opoziției,...

Comentează