marian-lupu-plange-cimitir-copy

După Buliga Pelincuța și candidatul Marian Pulu a început să plângă la o întâlnire cu alegătorii. Marian Pulu nu a mai avut răbdare să audă huiduielile venite din partea alegătorilor fideli, așa că a izbucnit în lacrimi amare. Deși era într-un cimitir, unde ar fi trebuit să fie liniște totală, din morminte au început să se audă alegătorii care urlau #nuPlaha.

”Nenorociților, nerespectuoșilor, necredincioșilor. Blea, și-i cu voi? Eu muncesc de 20 de ani pentru voi, dar voi mă huiduiți. Eu mă chinui de atâta vreme să fiu prezident. L-am pupat în fund pe Voronin, pe urmă pe Plaha, muncesc în autobuzul ista, nu m-am dus la saună de o lună. Este foarte greu. Dar voi nerecunoscătorilor, trădătorilor, mă huiduiți. Plaha mi-a promis că voi sunteți ascultători, că sunteți morți și că mă veți vota fără nicio huiduială. Aaaaaa, și huineaaaaa”, a plâns Marian Pulu de s-au zguduit crucile din cimitirul Doina.

Deși a plâns, alegătorii lui Marian Pulu nu l-au iertat și au continuat să-l huiduiască și să-și scuture vijelios crucile. Vlad Plahotniuc susține că nu toți din cimitir erau alegătorii lui Marian Pulu. Plaha crede că erau foarte mulți provocatori vii prin morminte. Așa că l-a trimis pe Constantin Țuțu să se convingă că toți sunt morți și că pe viitor îl vor vota pe Pulu și nu vor mai face probleme.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-Plange-Cimitir-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-Plange-Cimitir-copy-300x300.jpgadminPolitic
După Buliga Pelincuța și candidatul Marian Pulu a început să plângă la o întâlnire cu alegătorii. Marian Pulu nu a mai avut răbdare să audă huiduielile venite din partea alegătorilor fideli, așa că a izbucnit în lacrimi amare. Deși era într-un cimitir, unde ar fi trebuit să fie liniște...

Comentează