marian-lupu-plange-cimitir-copy

După Buliga Pelincuța și candidatul Marian Pulu a început să plângă la o întâlnire cu alegătorii. Marian Pulu nu a mai avut răbdare să audă huiduielile venite din partea alegătorilor fideli, așa că a izbucnit în lacrimi amare. Deși era într-un cimitir, unde ar fi trebuit să fie liniște totală, din morminte au început să se audă alegătorii care urlau #nuPlaha.

”Nenorociților, nerespectuoșilor, necredincioșilor. Blea, și-i cu voi? Eu muncesc de 20 de ani pentru voi, dar voi mă huiduiți. Eu mă chinui de atâta vreme să fiu prezident. L-am pupat în fund pe Voronin, pe urmă pe Plaha, muncesc în autobuzul ista, nu m-am dus la saună de o lună. Este foarte greu. Dar voi nerecunoscătorilor, trădătorilor, mă huiduiți. Plaha mi-a promis că voi sunteți ascultători, că sunteți morți și că mă veți vota fără nicio huiduială. Aaaaaa, și huineaaaaa”, a plâns Marian Pulu de s-au zguduit crucile din cimitirul Doina.

Deși a plâns, alegătorii lui Marian Pulu nu l-au iertat și au continuat să-l huiduiască și să-și scuture vijelios crucile. Vlad Plahotniuc susține că nu toți din cimitir erau alegătorii lui Marian Pulu. Plaha crede că erau foarte mulți provocatori vii prin morminte. Așa că l-a trimis pe Constantin Țuțu să se convingă că toți sunt morți și că pe viitor îl vor vota pe Pulu și nu vor mai face probleme.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-Plange-Cimitir-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-Plange-Cimitir-copy-300x300.jpgadminPolitic
După Buliga Pelincuța și candidatul Marian Pulu a început să plângă la o întâlnire cu alegătorii. Marian Pulu nu a mai avut răbdare să audă huiduielile venite din partea alegătorilor fideli, așa că a izbucnit în lacrimi amare. Deși era într-un cimitir, unde ar fi trebuit să fie liniște...

Comentează