marian-lupu-stropit-cu-lapte-copy

Marian Pulu, primul pe buletinele de bot, a trecut prin momente grele la Bălți. Votanții lui Renato Usatîi au sărit cu căldări de lapte, cu bidoane, cu șlanguri și l-au stropit pe cunoscutul candidat PDist. Din păcate, Constantin Țuțu nu era cu umbrela lângă el, așa că Marian Pulu și-a luat tot laptele în fățălău, iar câțiva stropi i-au nimerit în ochi.

”Nu m-am așteptat la atacul cu lapte. Văd că teroriștii lactatelor nu se liniștesc. Trebuie să luăm măsuri mai dure, să interzicem vânzarea de lapte în localitățile unde mă duc eu cu hămăitul. A fost un moment trist pentru mine, a ajuns laptele în cavitatea bucală și oculară. Acum, ce se întâmplă? Nu aud, nu ascult, dar nici nu prea văd. Trebuie să mă consulte un oftalmolog, să îmi scoată laptele din ochi”, a declarat candidatul PD, Marian Pulu.

Și nu a fost singura problemă a lui Marian Pulu. În afară de faptul că a fost huiduit, stropit cu lăptic de la buhăieș, cineva a spart roțile autobuzului ZaPulu. Enervat de situația creată, Marian Pulu a scos de multă pizmă doi metri de bulbuci.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-stropit-cu-lapte-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-stropit-cu-lapte-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Marian Pulu, primul pe buletinele de bot, a trecut prin momente grele la Bălți. Votanții lui Renato Usatîi au sărit cu căldări de lapte, cu bidoane, cu șlanguri și l-au stropit pe cunoscutul candidat PDist. Din păcate, Constantin Țuțu nu era cu umbrela lângă el, așa că Marian Pulu...

Comentează