marian-lupu-spital-copy

Cunoscutul candidat dermocrat la alegerile prezidențiale trece prin niște momente triste. Marian Pulu a făcut un atac de panică, și-a udat pantalonii și a căutat o targă cu care să fie scos de urgență din Hotelul Nobil. Toate acestea după ce a fost sunat din greșeală de Maia Sandu. Medicii spun că sperietura a fost extrem de gravă pentru Marian Pulu.

”Când am venit să-l luăm pe domnul Pulu, avea pulsul foarte mare. Inima îi bătea să-i sară din piept. Tensiunea arterială era și ea gigantică. L-am resuscitat vreo 10 minute până și-a revenit. A fost greu, pentru că îi ieșeau baloane de peste tot. Era într-un leșin profund. Când și-a revenit striga un singur lucru – Plaha, salvează-mă, Plaha, salvează-mă”, a declarat pentru redactorii moldovești, Paraskiva Nicanorovna, medic de pe ambulanță.

Solicitată de redactorii moldovesti.info să dea o explicație, Maia Sandu, candidată la alegeri, a explicat: ”voiam de fapt să vorbesc cu Plaha, pentru că mă interesa să știu cât naiba îl ține ascuns pe Marian Pulu? Moldovenii au început să creadă că Marian Pulu nici nu există, dacă este așa de prețios la imagine. Plaha, psămni că a vrut să-i facă o farsă și ne-a rugat să-l sunăm pe alt număr de telefon. Când l-am sunat, am dat de domnul Marian Pulu. I-am zis că sunt Maia Sandu, iar domnul Pulu a început să bolborosească. Probabil făcea ceva bulbuci, pentru că am auzit cum a căzut pe podele. Îmi pare rău, domnule Pulu, nu am vrut să vă sperii. A fost o greșeală!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-spital-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-spital-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cunoscutul candidat dermocrat la alegerile prezidențiale trece prin niște momente triste. Marian Pulu a făcut un atac de panică, și-a udat pantalonii și a căutat o targă cu care să fie scos de urgență din Hotelul Nobil. Toate acestea după ce a fost sunat din greșeală de Maia Sandu....

Comentează