marian-lupu-batut-copy

Cine ar fi crezut că shorheienii nu au curaj? Aceștia și-au șters toate păcatele și au fost iertați că l-au votat pe Shor după ce la o întâlnire cu Marian Pulu au sărit la bătaie. Ba mai mult, chiar l-au bătut pe candidatul de doi metri. Se pare că shorheienii s-au supărat foarte tare când Marian Pulu a început să scoată bulbuci în bătaie de joc.

”Și nu doar asta ne-a enervat. El scotea bulbuci și spunea minciuni. Am răbdat foarte multe minciuni la viața mea. Dar atât de multe încă nu am mai auzit. Noi îi spuneam că este greu, că avem salarii mici, că nu mai putem de sărăcie, că nu ne ajung banii, că trăim greu și muncim mult. El o ținea pe a lui, buli-buli-buli-buli, creștem Moldova, aducem stabilitatea, trebuie să ne învățăm să mâncăm principii și valori”, a declarat shorheianul Leonea Iobtvoimati.

Enervați de minciuni și de bulbuci, shorheienii au sărit și nu s-au uitat că are doi metri. Aceștia l-au bătut pe Marian Pulu de i-au învinețit ochii. Noroc că era Țuțu prin preajmă. Astfel, din fericire pentru Pulu, Shorheienii au început să-l bată pe Țuțu, așa că candidatul la președinție a reușit să fugă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-batut-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cine ar fi crezut că shorheienii nu au curaj? Aceștia și-au șters toate păcatele și au fost iertați că l-au votat pe Shor după ce la o întâlnire cu Marian Pulu au sărit la bătaie. Ba mai mult, chiar l-au bătut pe candidatul de doi metri. Se pare că...

Comentează