Marian lupu poza lui Plahotniuc copy

Cel mai înalt deputat din lume, cunoscutul Marian Pulu, a ieșit din nou în evidență. În loc să facă bulbuci, așa cum i-a obișnuit deja pe toți, acesta a scos fotografia unui cur și a pupat-o. Gestul indecent a fost făcut chiar în ședința Parlamentului.

”Nu este nimic indecent. Este doar un gest de adânc respect pe care îl port marelui om Vlad Plahotniuc. Am plâns foarte mult când a plecat din Parlament. Nu mai pot să-l pup în cur, așa că i-am luat poza curului lui și o pup de fiecare dată”, a declarat Marian Pulu printre sute de bulbuci supărați.

Cel mai înalt deputat din lume a decis între timp să-și cumpere o păpușă gonflabilă care să semene cu Vlad Plahotniuc. Marian Pulu promite să pupe la fiecare două ore păpușa Vlad Plahotniuc în cur.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Marian-lupu-poza-lui-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Marian-lupu-poza-lui-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai înalt deputat din lume, cunoscutul Marian Pulu, a ieșit din nou în evidență. În loc să facă bulbuci, așa cum i-a obișnuit deja pe toți, acesta a scos fotografia unui cur și a pupat-o. Gestul indecent a fost făcut chiar în ședința Parlamentului. ”Nu este nimic indecent. Este...

Comentează