Marian lupu poza lui Plahotniuc copy

Cel mai înalt deputat din lume, cunoscutul Marian Pulu, a ieșit din nou în evidență. În loc să facă bulbuci, așa cum i-a obișnuit deja pe toți, acesta a scos fotografia unui cur și a pupat-o. Gestul indecent a fost făcut chiar în ședința Parlamentului.

”Nu este nimic indecent. Este doar un gest de adânc respect pe care îl port marelui om Vlad Plahotniuc. Am plâns foarte mult când a plecat din Parlament. Nu mai pot să-l pup în cur, așa că i-am luat poza curului lui și o pup de fiecare dată”, a declarat Marian Pulu printre sute de bulbuci supărați.

Cel mai înalt deputat din lume a decis între timp să-și cumpere o păpușă gonflabilă care să semene cu Vlad Plahotniuc. Marian Pulu promite să pupe la fiecare două ore păpușa Vlad Plahotniuc în cur.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Marian-lupu-poza-lui-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Marian-lupu-poza-lui-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai înalt deputat din lume, cunoscutul Marian Pulu, a ieșit din nou în evidență. În loc să facă bulbuci, așa cum i-a obișnuit deja pe toți, acesta a scos fotografia unui cur și a pupat-o. Gestul indecent a fost făcut chiar în ședința Parlamentului. ”Nu este nimic indecent. Este...

Comentează