Premierul Republicii Moldova este primul șef de Guvern din Europa care are barbă. Premierul G-Aburici a fost văzut la meciul de fotbal al naționalei Republicii Moldova nebărbierit. Acesta era supărat ca de obicei, iar martorii povestesc chiar că G-Aburici vorbea singur. Chiril G-Aburici a venit nebărbierit și la ședința de lucru a Guvernului.

”Credem că îl apasă ceva. De regulă este vesel, râde, spune bancuri porcoase. De câteva zile însă nu mai este același om. Prea multă presiune din cauza unor diplome. Le-a pierdut omul, ce atâta scandal?”, s-a răstit pentru moldoveSti.info, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Jurnaliștii l-au întrebat pe Chiril G-Aburici de ce și-a lăsat barbă, dar nu au primit un răspuns. Premierul a spus mai întâi că nu-și amintește, apoi că pe vremea lui Marx și Engels bărbile nu se rădeau. Bloggerițele de fashion susțin însă că premierul ține cont de modă, iar barba a reintrat în modă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Chiril-Gaburici-si-a-lasat-barba-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Chiril-Gaburici-si-a-lasat-barba-copy-150x150.jpgadminMonden
Premierul Republicii Moldova este primul șef de Guvern din Europa care are barbă. Premierul G-Aburici a fost văzut la meciul de fotbal al naționalei Republicii Moldova nebărbierit. Acesta era supărat ca de obicei, iar martorii povestesc chiar că G-Aburici vorbea singur. Chiril G-Aburici a venit nebărbierit și la ședința de lucru...

Comentează