Protest corturi iphone copy

Jurnaliștii de la Publika nu mai au nicio rușine. Aceștia au publicat un material despre noile telefoane Apple și au scris că toate corturile amplasate în PMAN sunt, de fapt, ale moldovenilor care stau la coadă pentru a prinde un iPhone 6S. Mai mult, ca să îi facă pe oameni să nu mai vină la protest, jurnaliștii au mințit că un iPhone costă 7500 de euro.

”Vă dați seama, mă duc imediat să-mi iau un iPhone fake. Cum să dau atâția bani pe un telefon original. Eu cumpăr numai fake-uri, că sunt săracă și am venit aici, la protest, pentru că am fost plătită să vin. Mai fac un ban”, a declarat miss ULIM în reportajul difuzat de Publika.

În cadrul reportajului a vorbit și Vlad Plahotniuc. Acesta a fost extrem de supărat pe Apple că face telefoane aurite. ”Acum toți țăranii, toți ciobanii, toți jurnaliștii de doi bani vor avea Ai Foane de aur. Nu e corect față ca mine”, a transmis Vlad Plahotniuc, deținător de iPhone de aur, reprezentanților Apple.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Protest-corturi-iphone-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Protest-corturi-iphone-copy-300x300.jpgadminInternațional
Jurnaliștii de la Publika nu mai au nicio rușine. Aceștia au publicat un material despre noile telefoane Apple și au scris că toate corturile amplasate în PMAN sunt, de fapt, ale moldovenilor care stau la coadă pentru a prinde un iPhone 6S. Mai mult, ca să îi facă pe...

Comentează