Zi mare pentru presa din Republica Moldova. Un jurnalist de la Publika TV este primul moldovean care a primit prestigiosul premiu american Puletzăr. Este vorba de jurnalistul Cristian Tabără, care a ajuns să fie cunoscut până în America după ce a urlat în direct la o emisiune de dezbatere.

”Este pentru prima dată când vedem un jurnalist capabil să scoată un asemenea răget. Am văzut mulți nebuni la viața noastră, dar așa ceva – niciodată. Domnul Cristian Tabără a demonstrat că și jurnaliștii pot rage ca boii. Pentru asta își merită cu prisosință premiul Puletzăr”, a declarat directorul Juriului, Cock Bull.

Juriul a stabilit că răgetul jurnalistului Cristian Tabără îl depășește cu 2 semidecibeli pe cel al unui bou, iar gestul este considerat unul de bun augur pentru presa din Moldova, clasată pe ultimul loc în lume la corectitudine.

”Vă mulțumesc pentru posibilitatea pe care mi-ați acordat-o. Îi mulțumesc domnului Plahotniuc și îl pup ca deobicei în locul preferat. Răgetul meu i se dedică”, a spus Cristian Tabără cu lacrimi în ochi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Plahotniuk-Tabara-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Plahotniuk-Tabara-copy-150x150.jpgadminSocial
Zi mare pentru presa din Republica Moldova. Un jurnalist de la Publika TV este primul moldovean care a primit prestigiosul premiu american Puletzăr. Este vorba de jurnalistul Cristian Tabără, care a ajuns să fie cunoscut până în America după ce a urlat în direct la o emisiune de dezbatere. ”Este...

Comentează