După bancherul Leonea Tolkaci și managerul unei Mitropolii din Moldova a fost adus în cătușe la Centrul Național Anticorupție. Managerul Bisericii din Moldova a coborât din mașina CNA-ului și, însoțit de doi procurori, a fost dus cu forța la audieri. Din primele informații, managerul Mitropolia Moldovei SRL trebuie să explice de unde a avut bani să-și cumpere atâtea mașini de lux.

”Noi credem că managerul Mitropoliei a păcălit oamenii, le-a promis lucruri care nu există, viață veșnică, rai, iertarea păcatelor și le-a luat banii. În plus, managerul Bisericii din Moldova este prieten la cataramă cu foarte mulți politicieni corupți. A luat bani de la ei ca să aducă focul Hareok. Vrem să vedem dacă a primit bani și din miliard”, a declarat procuororul CNA, Adriana Bețișor.

Ultima mașină de lux cumpărată de managerul Moldovei este un Ferrari auriu, bătut cu cristale svarowski. Procurorii anunță că în urma unor percheziții corporale au depistat la managerul bisericii aur și foarte mulți lei de unu luați de la pensionari.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mitropolitul-Vladimir-Ferrari-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mitropolitul-Vladimir-Ferrari-CNA-copy-300x300.jpgadminSocial
După bancherul Leonea Tolkaci și managerul unei Mitropolii din Moldova a fost adus în cătușe la Centrul Național Anticorupție. Managerul Bisericii din Moldova a coborât din mașina CNA-ului și, însoțit de doi procurori, a fost dus cu forța la audieri. Din primele informații, managerul Mitropolia Moldovei SRL trebuie să...

Comentează