Presa galbenă a făcut niște poze incredibile cu managerul Mitropoliei, care a fost surprins făcând plajă în fața mitropoliei. Acesta nu făcea plajă normală, ci era în costumul lui Adam. Era întins pe un șezlong din plastic și avea o cadelniță lângă el. Corpul bine hrănit al managerului era dat cu ulei și se bronza frumos sub soarele călduț.

”Și ce dacă fac plajă nud? De când, mă rog, nuditatea este un păcat. Eu, dacă vreți să știți, când mă duc în vacanțele mele pe malul mării, de fiecare dată mă duc la plajele de nudiști. Știu că sunt un bărbat plăcut și, până la urmă, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place. Ca să arăt bine la mare, trebuie să nu fiu alba ca brânza. Să am un pic de bronz. Așa mă pregătesc eu să plec în vacanță în Turcia”, le-a declarat managerul Vladimir jurnaliștilor.

Din păcate, evenimentul nu a trecut fără jertfe. Mai multe femei care l-au văzut pe manager au picat inconștiente la pământ. Acestea au declarat după ce s-au trezit că nu vor mai putea să facă sex o lună de zile.

Managerul, după ce și-a strâns scaunul pe care dormea la soare, a pus biblia în geantă. Apoi s-a îmbrăcat în chiloți, în sutană și s-a dus să facă niște poze cu Igor Dodon. Bronzul i-a venit perfect managerului general al Mitropoliei Moldovei în pozele cu Igor Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mitropolitul-la-plaja.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mitropolitul-la-plaja-300x300.jpgadminSocial
Presa galbenă a făcut niște poze incredibile cu managerul Mitropoliei, care a fost surprins făcând plajă în fața mitropoliei. Acesta nu făcea plajă normală, ci era în costumul lui Adam. Era întins pe un șezlong din plastic și avea o cadelniță lângă el. Corpul bine hrănit al managerului era dat...

Comentează