Aflat la odihna binenemeritată în Turcia, cel mai prosper om de afaceri din Moldova, managerul SRL Mitropolia Moldovei, a scris pe Facebook despre vacanța sa de la turci. Din păcate, părerile mitropolitului Vladimir nu sunt foarte bune. Acesta se plânge că a stat toată ziua pe o plajă de nudiști.

”Ieri am fost nevoit să stau la nudiști. Am stat toată ziua. Nici nu vă închipuiți ce spurcăciuni de femei am văzut. Toate stăteau dezbrăcate. Erau unele cu țâțele siliconate, cu buzele mărite. Și nu se rușinau deloc de mine. Am mai văzut câteva femei care făceau ioga dezbrăcate, tare nerușinate. O să ajungă în iad așa. Multă nerușinare în Turcia, o să mă duc și anul viitor să văd dacă sunt la fel de multe spurcăciuni”, a scris pe facebook managerul Mitropoliei Moldovei.

Potrivit SRL Mitropolia Moldovei, managerul companiei se află într-o călătorie de numai 30 de zile în Turcia, la un hotel de lux, de 10 stele. Concediul său nu periclitează însă afacerile mitropoliei. Mitropolitul numără în fiecare seară banii de pe botezuri, cununii și sfințiri de BMW-uri. Mai mult, la cerere poate ține și slujbe prin skype.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Mitropolit-Vladimir-plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Mitropolit-Vladimir-plaja-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Aflat la odihna binenemeritată în Turcia, cel mai prosper om de afaceri din Moldova, managerul SRL Mitropolia Moldovei, a scris pe Facebook despre vacanța sa de la turci. Din păcate, părerile mitropolitului Vladimir nu sunt foarte bune. Acesta se plânge că a stat toată ziua pe o plajă de...

Comentează