Concertul organizat de Ambasada Rusiei la Chișinău a fost autorizat chiar de managerul Mitropoliei Moldovei, se arată într-un comunicat transmis de SRL Mitropolia Moldovei. Potrivit documentului, decizia a fost luata doar din interes financiar, iar acceptare concertului nu are nicio legătură cu politica sau războiul din Ucraina. De altfel, SRL Mitropolia Moldovei se confruntă în prezent cu mai multe probleme financiare.

”Mi-am luat un Ferrari, ultimul model. Și, din greșeală, în loc să pun benzină, am pus motorină. Cui nu i se întâmplă? Așa că a trebuit să-l duc la reparat. Când colo reparearea m-a costat 10 mii de euro. Plus drumul până în Italia, că am vrut să mi-l repare oamenii care se pricep, totul s-a ridicat la vreo 50 de mii de euro. Nu suntem de Paște sau Crăciun să am bani de aruncat pe reparația Ferrari-ului. Așa că am fost nevoit să fac un ban cinstit cu prietenii Rusiei”, a declarat prea-fericitul Manager al SRL Mitropolia Moldovei, mitropolitul Vladimir.

Managerul Vladimir are însă o problemă. Ambasada Rusiei a plătit concertul în ruble rusești, iar de ieri și până astăzi, rubla s-a devalorizat cu 10 la sută. Din fericire, însă, Dorin Drăguțan, bancherul adolescent de la Banca Națională, a promis că îi va schimba rublele mitropolitului la cursul vechi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Mitropolit-Ferrari-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Mitropolit-Ferrari-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Concertul organizat de Ambasada Rusiei la Chișinău a fost autorizat chiar de managerul Mitropoliei Moldovei, se arată într-un comunicat transmis de SRL Mitropolia Moldovei. Potrivit documentului, decizia a fost luata doar din interes financiar, iar acceptare concertului nu are nicio legătură cu politica sau războiul din Ucraina. De altfel,...

Comentează