Papa Patriarh Mitropolit copy

Întâlnirea dintre Papa de la Roma și Patriarhul Kiril l-a supărat enorm de mult pe managerul Mitropoliei Moldovei. Mitropolitul Vladimir susține că această întâlnire este ilegală atâta timp cât el nu a fost invitat. Managerul Vladimir le-a cerut celor doi colegi să-și ceară scuze.

”Nici nu știți cât de rău mă simt. Mă simt trădat. Ei susțineau că îmi sunt prieteni, mă felicitau de ziua de naștere. Le trimiteam poze când mă duceam la mare, în Turcia. Ne spuneam la mulți ani de revelion. Le-am botezat copiii, de fiecare dată i-am ajutat cu bani. Pentru mine nu era nicio problemă să le dau 100, 200 de milioane de euro dacă aveau o nevoie urgentă. Când colo, ei se întâlnesc la Havana și nici gând să mă cheme și pe mine. Dapu așa se face?”, a întrebat retoric managerul Mitropoliei Moldovei.

Mitropolitul Vladimir susține că de nervi este pregătit să-i excomunice pe cei doi, pe Papa de la Roma și pe Patriarhul de la Moscova. Mai mult, managerul Vladimir susține că va trece mitropolia Moldovei la islamism. ”Oricum femeile din Moldova sunt tratate de bărbați ca musulmancele, iar politicienii sunt ca teroriștii, au distrus toată țara”, spune managerul Mitropoliei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Papa-Patriarh-Mitropolit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Papa-Patriarh-Mitropolit-copy-300x300.jpgadminInternațional
Întâlnirea dintre Papa de la Roma și Patriarhul Kiril l-a supărat enorm de mult pe managerul Mitropoliei Moldovei. Mitropolitul Vladimir susține că această întâlnire este ilegală atâta timp cât el nu a fost invitat. Managerul Vladimir le-a cerut celor doi colegi să-și ceară scuze. ”Nici nu știți cât de rău mă simt....

Comentează