Mihai Ghimpu Iuda copy

Este bătut pe stradă de fiecare dată când este prins de moldoveni. Copiii aruncă în el cu pietre și mere bâhlite. Padruga sa nu mai vrea să-și julească genunchiul. Iar asta nu este tot, necazurile lui Mihai Ghimpu s-au înmulțit de când l-a votat pe Vlad Plahotniuc. Cel numit Liuda nu mai are voie să calce nici în biserici.

”Aud că lui Mihai Feodorovici i se tot spune Iuda. Până nu demult nu am atras atenție poreclei. Dar văd că tot mai des strigă copii după el, Iuda, Iuda. Mâna Moscovei mi-a trimis deja o telegramă prin care m-a anunțat că mă excomunică dacă o mai primesc pe Liuda la mine în biserici. Așa că am decis, va fi dat afară de bodyguarzi și vom pune enoriașii să-l bată dacă mai calcă în vreo biserică”, a declarat managerul BOMBA, adică directorul general al Bisericii Ortodoxe din Moldova, Basarabia și Anenii Noi.

Mihai Ghimpu susține însă că el oricum nu e prea dus pe la biserică. Acesta a înjurat în poloneză, a spus ”bonjour maman” și a anunțat că are un singur Dumnezeu în Moldova, pe Vlad Plahotniuc.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mihai-Ghimpu-Iuda-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mihai-Ghimpu-Iuda-copy-300x300.jpgadminPolitic
Este bătut pe stradă de fiecare dată când este prins de moldoveni. Copiii aruncă în el cu pietre și mere bâhlite. Padruga sa nu mai vrea să-și julească genunchiul. Iar asta nu este tot, necazurile lui Mihai Ghimpu s-au înmulțit de când l-a votat pe Vlad Plahotniuc. Cel numit...

Comentează