Mitropolitul Vladimir Ferarii copy

În sfârșit am aflat cine va fi președintele Republicii Moldova. Nimeni altul decât Vlad, mitropolitul Vlad. Acesta a acceptat să preia pe lângă funcția de manager al Mitropoliei și funcția de președinte al Republicii. Președintele mitropolit promite să nu mai împartă ordine în stânga și în dreapta ca Nick’O’Laye Team Off Tea.

”În loc de ordine eu voi da cadelnițe, lumânări, acatiste și, evident, voi accepta în schimb donații, multe donații. Am fost de acord cu această funcție, dar, dacă sincer, îmi displac mașinile din garajul președinției. Eu am un BMW și credeam că președintele trebuie să meargă în Ferrarii”, spune viitorul președinte al Republicii Moldova, mitropolitul Vladimir, managerul Bisericii.

Pentru a ajunge președinte, managerul Mitropoliei a promis că va schimba și rugăciunile din Biserici. Cuvântul Dumnezeu va fi înlocuit peste tot cu cuvântul Plahotniuc.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mitropolitul-Vladimir-Ferarii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mitropolitul-Vladimir-Ferarii-copy-300x300.jpgadminPolitic
În sfârșit am aflat cine va fi președintele Republicii Moldova. Nimeni altul decât Vlad, mitropolitul Vlad. Acesta a acceptat să preia pe lângă funcția de manager al Mitropoliei și funcția de președinte al Republicii. Președintele mitropolit promite să nu mai împartă ordine în stânga și în dreapta ca Nick'O'Laye...

Comentează