S-a făcut lumină asupra celui mai tragic incendiu din Chișinău. Cel mai cunoscut loc pentru nunțile de fițe a luat foc din cauza unui blestem. Explicația aparține managerului Mitropoliei Moldovei, foarte supărat pe miresele care și-au făcut nuntă aici. Deși nu erau virgine când au îmbrăcat rochiile albe, acestea nu au plătit taxa pentru anularea păcatului respectiv.

”Eu nu înțeleg, cum să faci sex înainte de nuntă, să te îmbraci în alb și să nu plătești taxa la biserică? Asta este nepermis. Preoții care le-au cununat pe mirese și le-au spovedit mi-au spus că nu erau neprihănite. Măcar dacă vreo câteva nu erau virgine. Nu, ele toate erau stricate și niciuna nu plătise taxa de 200 de euro pentru anularea păcatului sex înaintea nunții”, a spus managerul Mitropoliei Moldovei.

Managerul Mitropoliei susține că Dumnezeu nu bate cu bățul, așa că a trimis un înger să arză acest loc al păcatului. Mai mult, amenință managerul, în curând s-ar putea să ardă și alte localuri unde se fac nunți. Singura salvare, restaurantele să le trimită de urgența pe mirese să-și plătească taxa pentru iertarea păcatului sex înaintea nunții, explică acesta.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Mitropolit-mireasa-sexy-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Mitropolit-mireasa-sexy-copy-150x150.jpgadminSocial
S-a făcut lumină asupra celui mai tragic incendiu din Chișinău. Cel mai cunoscut loc pentru nunțile de fițe a luat foc din cauza unui blestem. Explicația aparține managerului Mitropoliei Moldovei, foarte supărat pe miresele care și-au făcut nuntă aici. Deși nu erau virgine când au îmbrăcat rochiile albe, acestea...

Comentează