Undeva în Europa există o țară. Se numește MallDoFa. Este cea mai săracă țară de pe continent. Cu toate acestea, oamenii au sărăcit și mai mult după ce au participat la un plahatron de un miliard de euro. Ca să înțelegeți și mai bine situația, de acest plahatron s-a filipit un pațan chel numit prim canistru.

Ca să fie și mai padleankă în țara asta, banii au continuat să zboare ca vântu și ca candu. Și beții oameni au fugit pentru că nu vor ca șefii plahatronului să le stea cu babucul pe gât.

Dar nu este tot. Din candu în candu, câte un sârbidil îi deranjează pe oameni și le strică drujbele în timpul alegerilor. MallDoFanii parcă s-au săturat ca toți pdrjii să sugă de la țuța țării, dar adevărul este că lor li se rupe pulu. Altfel zis, le este pohutniuc.

Ca să se silveze de la radurea întregii țări, ca să scape de toți gapuricii care nu fac nimic, mallDoFanii trebuie să alunge dracovii de la putere. Și trebuie să o facă eurgent, că altfel sborzii vor fura tot.

Ș-or cumpăra oamenii câte un dondon și l-or umple cu apă, iar povestea nici că s-a terminat. E o poveste de succes despre un miliard, un plahatron, un tip ce s-a filipit și mulți mallDofani care au jizdănit-o din MallDoFa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Plahotniuc-biserica-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Plahotniuc-biserica-copy-300x300.jpgadminPolitic
Undeva în Europa există o țară. Se numește MallDoFa. Este cea mai săracă țară de pe continent. Cu toate acestea, oamenii au sărăcit și mai mult după ce au participat la un plahatron de un miliard de euro. Ca să înțelegeți și mai bine situația, de acest plahatron s-a...

Comentează