Ilan Shor a fost declarat în Moldova primarul anului. De ce? Pentru că demonstrează că știe să reziste în fața CNA-ului și poate să conducă orașul fără să stea la închisoare. Spre deosebire de Shor, primarul Chirtoacă se află la răcorică, iar primarul din Bălți a zbughit-o la Moscova.

Maladeț, Shor, maladeț! Echipa redacțională moldovesti.info se închină în fața geniului tău administrativ. Ești singurul care ai demonstrat că te doare la shoricel. După ce ai administrat atâtea bănci din care a dispărut un miliard și le-ai dat orez și grecikă la shorheieni, iată că ești în continuare liber. Cum, blea, ai reușit?

Ba mai mult, ai cumpărat dahuia bleagheri care scriu ce fel de primar ciotkos ești. Așadar, să recapitulăm. Usatîi la Moscova. Chirtoacă la CNA. Tu cum de ești încă la Shorhei? Pizdeț, enigmă. Noi nu înțelegem cum este posibil. Noi credem că secretul enigmei este la Plahotniuc. Apropo, încă o enigmă. Plaha de ce nu este la închisoare?

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Ilan-Shor-Batut.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Ilan-Shor-Batut-300x300.jpgadminSocial
Ilan Shor a fost declarat în Moldova primarul anului. De ce? Pentru că demonstrează că știe să reziste în fața CNA-ului și poate să conducă orașul fără să stea la închisoare. Spre deosebire de Shor, primarul Chirtoacă se află la răcorică, iar primarul din Bălți a zbughit-o la Moscova. Maladeț,...

Comentează