După prima probă de BAC din acest an, când doar trei elevi au fost prinși copiind și au fost dați afară, Maia Sandu este dezamăgită. Potrivit acesteia, trebuiau să fie cel puțin 300 de elevi, în special eleve. Cum ministrul Educației este convinsă că elevii, dar mai ales elevele au învățat să evite camerele de supraveghere, a propus măsuri mai drastice pentru controlul corporal al copiilor.

”Cel mai mult copiază fetele. Ele își fac cele mai multe șpargălci. Problema este că noi nu reușim să el vedem. Așa că am propus să fie câte un control ginecologic la fiecare examen. Până la urmă, fetele trebuie să învețe, să nu umble cu copiatul. Nu toate proastele o să ajungă Miss, unele trebuie să se facă și miniștri”, a declarat Maia Sandu la briefengul de presă despre primele rezultate ale BAC-ului.

Controlul ginecologic se va desfășura în fiecare școală din Republica Moldova înainte de examenul de BAC. Potrivit ministrului Educației, rămân și obișnuitele controale: controale corporale, cu detectorul de metale, cu câini antrenați să depisteze șpargălci.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Maia-Sandu-Ginecologie-BAC-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Maia-Sandu-Ginecologie-BAC-copy-150x150.jpgadminSocial
După prima probă de BAC din acest an, când doar trei elevi au fost prinși copiind și au fost dați afară, Maia Sandu este dezamăgită. Potrivit acesteia, trebuiau să fie cel puțin 300 de elevi, în special eleve. Cum ministrul Educației este convinsă că elevii, dar mai ales elevele...

Comentează