Maia Sandu Icoana copy

Maia Sandu poartă de astăzi numele de Sfânta Mucenița Maia Sandu. Stăpâna camerelor și sperietoarea elevilor picați la BAC a fost sanctificată pe Facebook de mii de utilizatori. Martorii Maiei au anunțat că vor merge din profil în profil pe Facebook pentru a duce numele sfintei Maiei Sandu pe wall-ul fiecărui moldovean.

”Paradisul va fi restabilit în Moldova în timpul domniei Maiei Sandu. În războiul numit Armaghemoldovan, Maia Sandu va fi în fruntea procurorilor europeni şi îi va distruge pe toţi corupții. Apoi Maia Sandu îl va închide pe Plahotniuc pentru 100 de ani. Poporul Maiei Sandu va fi îndrumat şi ocrotit de sfânta Maia Sandu, astfel că va supravieţui distrugerii şi se va bucura de viaţă veşnică în Paradis: Uniunea Europeană”, au declarat martorii Maiei, pe facebook.

Deocamdată, nimeni nu a văzut-o pe Maia Sandu după ce a pogorât din panteonul ministerului Educației. Martorii Maiei susțin însă că ea există și nu a luat niciodată mită, ceea ce o face sfântă printre toți miniștrii care au slujit în Guvern.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Maia-Sandu-Icoana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Maia-Sandu-Icoana-copy-300x300.jpgadminPolitic
Maia Sandu poartă de astăzi numele de Sfânta Mucenița Maia Sandu. Stăpâna camerelor și sperietoarea elevilor picați la BAC a fost sanctificată pe Facebook de mii de utilizatori. Martorii Maiei au anunțat că vor merge din profil în profil pe Facebook pentru a duce numele sfintei Maiei Sandu pe...

Comentează