Maia Sandu atacă din nou Republica Moldova pe facebook. Reprezentantul Băncii Mondiale în Ministerul Educației susține într-o postare extrem de acidă și bine agramată că s-a săturat de șefii proști care ajung în funcții, deși nu au nicio diplomă de studii.

”Nu poate fi un stat de drept acela în care oamenii proști și fără diplome sînt lăsaţi să conducă companii, Guverne. În țara asta numai proștii ajung șefi mari, iar cei ca mine, cu studii, doar miniștri. Îmi vine să borăsc când văd oameni cu diplome false, iar oamenilor cinstiţi care au trudit pentru ţară li se terfeleşte prestigiul şi onoarea în modul cel mai laş cu putinţă”, a scris pe facebook cea mai coioasă ministresă din istoria Moldovei.

Angajații din ministerul Educației susțin că șefa lor a fost foarte enervată când a scris textul – așa că a mai montat 200 de camere de supraveghere ca să se calmeze. De altfel, Maia Sandu a refuzat să explice despre ce oameni proști este vorba în postarea sa de pe Facebook. Întrebată dacă numele unui om prost poate începe cu G și să se termine cu aburici, ministresa a explicat că aburici este explict în DEX ca om prost și fără diplomă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Maia-Sandu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Maia-Sandu-copy-150x150.jpgadminPolitic
Maia Sandu atacă din nou Republica Moldova pe facebook. Reprezentantul Băncii Mondiale în Ministerul Educației susține într-o postare extrem de acidă și bine agramată că s-a săturat de șefii proști care ajung în funcții, deși nu au nicio diplomă de studii. ”Nu poate fi un stat de drept acela în...

Comentează