Maia Sandu Un mire copy

Fostul ministrul al Educației care a scandalizat comuniștii, socialiștii și rușii din Moldova cu declarația pro unire își retrage declarațiile. Maia Sandu susține că nu s-a exprimat cum trebuie, iar oamenii au înțeles-o greșit. Potrivit Maiei Sandu i se umflase o măsea și nu a reușit să spună exact ce vrea.

”Când m-a întrebat Lorena ce vreau am zis că vreau un mire, nu unire. Din cauza măselei umflate nu am putut vorbi prea bine. Ascultați încă o dată declarația, din cauza măselei umfalte am zis un nire, nu unire. Sper că moldovenii mă vor ierta și vor continua să vină în partidul meu. Ah, da, îl aștept și pe prințul pe cal alb. Se poate înscrie în PAS chiar dacă calul nu este alb, chiar dacă nu are cal deloc”, a declarat fostul ministru al educației.

Maia Sandu a precizat că mirele nu trebuie să fie Renato Usatîi pentru că acesta ar cânta într-una în duș, iar asta ar deranja-o. Auzind că caută un nire și Mihai Ghimpu a reacționat. Liuda susține că îi oferă Maiei Sandu locul Alinei Zotea în Parlament doar să se înscrie în PL.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Maia-Sandu-Un-mire-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Maia-Sandu-Un-mire-copy-300x300.jpgadminPolitic
Fostul ministrul al Educației care a scandalizat comuniștii, socialiștii și rușii din Moldova cu declarația pro unire își retrage declarațiile. Maia Sandu susține că nu s-a exprimat cum trebuie, iar oamenii au înțeles-o greșit. Potrivit Maiei Sandu i se umflase o măsea și nu a reușit să spună exact...

Comentează