Cunoscutul ministru al Educației din Republica Moldova, Maia Sandu, a fost pusă sub protecția forțelor de ordine a NATO. Aceasta susține că a primit amenințări cu moartea de la elevi furioși că site-ul odnoklassniki urmează să fie închis pe teritoriul Republicii Moldova. Maia Sandu crede că site-ul îi tâmpește pe moldoveni și susține că a vrut să le facă un bine oamenilor.

”Tinerii și adulții stau pe acest site, odnoklassniki, în care scriu numai prostii, discută numai despre vin, numai despre sex și pun poze în care sunt aproape dezbrăcați. Pe vremea noastră pozele în care apăream dezbrăcate nu le arătam decât prietenilor noștri, dar nu ne vedea o lume întreagă. Eu nu mă las intimidată de niște derbedei, de niște elevi debili. O să închid site-ul așa cum am promis. Lasă că ne vedem noi la BAC”, i-a amenințat Maia Sandu pe elevi.

Forțele de ordine NATO o vor păzi de mulțimea furioasă de elevi care vor să apere rețeaua lor de socializare preferată. Potrivit ministrului Educației Maia Sandu, toți elevii care i-au trimis scrisori fie prin email, fie prin poștă vor avea nota scăzută la purtare, iar cei din clasa a 12 nu vor mai fi primiți la BAC. Serviciul de Telecomunicații Romtelecom a pus deja la dispoziția Maiei Sandu lista IP-urilor de pe care elevii au fost trimis emailurile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Maia-Sandu-Odnoklassniki.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Maia-Sandu-Odnoklassniki-150x150.jpgadminSocial
Cunoscutul ministru al Educației din Republica Moldova, Maia Sandu, a fost pusă sub protecția forțelor de ordine a NATO. Aceasta susține că a primit amenințări cu moartea de la elevi furioși că site-ul odnoklassniki urmează să fie închis pe teritoriul Republicii Moldova. Maia Sandu crede că site-ul îi tâmpește...

Comentează