Când nu se mai auzea nimic despre Partidele PAS și DA, iată că opoziția din Moldova face un pas de unire împotriva dușmanului comun, Vlad Plahotniuc. Maia Sandu și Andrei Năstase se unesc într-un partid comun. Deși alegerea numelui a fost o corvoadă, îi va da frisoane lui Vlad Plahotniuc. Se numește: Da Pas, Nu Plaha!

Ministerul Justiției a anunțat că nu poate accepta un partid care să conțină o înjurătură în adresa Coordonatorului Suprem al Moldovei. Așa că, interzice unirea DA și PAS.

Și Curtea Constituțională a interzis orice unire dintre singurele partide de opoziție. Președintele Curții Constituționale a declarat că este interzisă unirea unor forțe politice care să răstoarne stabilizdețul instalat de Coordonator.

Nici directorul general al Mitropoliei Moldovei, Valoghea, nu este de acord cu această unire. Acesta susține că este un mare păcat să aibă loc o unire între două partide împotriva lui Vlad Plahotniuc. Ca să-i treacă sperietura lui Vlad Plahotniuc, câțiva jurnaliști de la Publika WC au încercat să-l liniștească pe Vlad Plahotniuc și, ca de obicei, l-au pupat în cur.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-alegeri-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-alegeri-copy-300x300.jpgadminSocial
Când nu se mai auzea nimic despre Partidele PAS și DA, iată că opoziția din Moldova face un pas de unire împotriva dușmanului comun, Vlad Plahotniuc. Maia Sandu și Andrei Năstase se unesc într-un partid comun. Deși alegerea numelui a fost o corvoadă, îi va da frisoane lui Vlad Plahotniuc. Se...

Comentează