Facebook Maia Sandu Andrei Nastase copy

Facebookul politicii moldovenești a explodat. Când nimeni nu s-a așteptat, Maia Sandu a anunțat că este într-o relație cu Andrei Năstase. Schimbarea statutului politic al Maiei și Andrei a atras imediat politicienii din Moldova. Aceștia au comentat în stilul lor relația dintre cei doi. PLDM s-a limitat doar la un like.

În schimb, Vlad Plahotniuc a fost foarte virulent. Acesta a condamnat relația dintre cei doi, Maia Sandu și Andrei Năstase. Mai mult, acesta a ordonat trollilor săi să atace pe facebook cel mai proaspăt cuplu din politica moldovenească.

În secunda doi, au început să curgă înjurăturile liudiste ghimpiste. Liuda Ghimpu a ținut să precizeze: ”Piu, piu”.

În schimb, sărmanul Iurie Bleancă sau Ileancă este cel mai simplu colaborator al lui Plaha. Acesta s-a rugat să nu fie șters de pe lista opoziției.

Igor Dodon a guițat ceva pe facebook, iar Renato Usatîi este pur și simplu înfricoșat. Acesta crede că relația politică dintre Maia și Andrei o să-i umbrească nunta cu Sandra Dodon, nepoata lui Igor Dodon. Ca de obicei, Chirtoacă s-a lăudat cu pista sa krivaia. La postarea Maiei a comentat și Rața Mută Nick’O’Laye Team Off Tea.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Facebook-Maia-Sandu-Andrei-Nastase-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Facebook-Maia-Sandu-Andrei-Nastase-copy-300x300.jpgadminPolitic
Facebookul politicii moldovenești a explodat. Când nimeni nu s-a așteptat, Maia Sandu a anunțat că este într-o relație cu Andrei Năstase. Schimbarea statutului politic al Maiei și Andrei a atras imediat politicienii din Moldova. Aceștia au comentat în stilul lor relația dintre cei doi. PLDM s-a limitat doar la...

Comentează