I-a crăpat răbdarea. Maia Sandu și-a dat demisia de la cârma Ministerului Educației și vrea să-și refacă viața personală. Aceasta a declarat că nu poate lucra cu premierul Chiril Gaburici, pentru că acesta este mult prea prost și i-ar fi produs serioase traume intelectuale.

“Mama tot timpul mi-a spus că nu-i bine să ai un șef mai prost ca tine, că te prostești cu totul la rândul tău. După fiecare discuție cu Chiril intelectul meu scădea văzând cu ochii. În ultimele luni IQ-ul mi-a scăzut cu 50%”, se plânge Maia Sandu.

În ceea ce privește planurile de viitor, Maia Sandu spune că se axează pe refacerea vieții personale, afectate în ultimul timp. “După ce prezentatoarea Natalia Morari a răspândit vestea mincinoasă că eu nu am vagin, ci am coaie, toți bărbații mă evită. Nu mă pot mărita. Trebuie să duc muncă de lămurire, să le arăt la fiecare că am vagin și nu coaie așa cum afirmă Natalia Morari”, spune Maia Sandu.

Maia Sandu se plânge că are probleme atunci când merge la veceurile publice pentru femei, pentru că toți o îndeamnă să se ducă la cabinele rezervate bărbaților.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Maia-Sandu-demisia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Maia-Sandu-demisia-copy-150x150.jpgadminPolitic
I-a crăpat răbdarea. Maia Sandu și-a dat demisia de la cârma Ministerului Educației și vrea să-și refacă viața personală. Aceasta a declarat că nu poate lucra cu premierul Chiril Gaburici, pentru că acesta este mult prea prost și i-ar fi produs serioase traume intelectuale. 'Mama tot timpul mi-a spus că nu-i...

Comentează