Cu Șor nu te joci de șoarecele și pisica. A simțit-o pe pielea sa chiar Maia Sandu, care s-a trezit cu o serie de șorheieni în fața partidului. Aceștia au curățat zăpada și gheața, dar nu s-au oprit aici, spune lidera PAS. I-au curățat chiar și seiful PAS.

”Știți vorba aia, pielea rea și răpănoasă, ori o bate, ori o lasă. Iaca așa cu și șorheienii. Nu ai ce să le faci. O clipă de neatenție și ne-au curățat toți banii. Grav este că acelea erau economiile noastre pentru o lună întreagă. Ne plăteam cu ei internetul și drumul cu troleibuzul. Acum nu o să mai avem bani de facebook din cauza șorheienilor care au furat o sumă uriașă pentru noi, 100 de lei”, a declarat în lacrimi Maia Sandu.

Șor este însă extrem de supărat pe șorheienii săi. Acesta susține că 100 de lei nu este egal cu un miliard, iar angajații săi sunt atât de slabi pregătiți, încât este nevoit să fure singur pentru că ei nu se pricep și basta. Aflând de pățania celor de la PAS, cei de la Platfoma DA și-au ascuns banii din seiful lor ca să nu-i găsească eventual curățători de la Șor sau Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Shor-interviu-Zapada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Shor-interviu-Zapada-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cu Șor nu te joci de șoarecele și pisica. A simțit-o pe pielea sa chiar Maia Sandu, care s-a trezit cu o serie de șorheieni în fața partidului. Aceștia au curățat zăpada și gheața, dar nu s-au oprit aici, spune lidera PAS. I-au curățat chiar și seiful PAS. ”Știți vorba...

Comentează