markel-episcop-balti-copy

În sfârșit a venit și poziția oficială a Asociației Homosexualilor din Moldova. Episcopul Marcela de la Bălți a anunțat că îl susține pi Dardon și îi îndeamnă pe moldoveni să-l voteze pe socialist. Dar iată de ce îl votează Asociația Homosexualilor din Moldova pi Dardon.

”Nu are cum să ne placă o femeie. Nouă ne place de un bărbat, burtos, cu fața ca de porc, plin de grăsime, cu ochii rotunzi ca la o știucă de Volga. Vreți să vă spunem adevărul? Noi suntem îndrăgostiți de Dardon. El este mai mereu înconjurat de bărbați. Cred că ați văzut cu toții filmulețul în care Dardon i-a pupat mâna unui bărbat bărbos? Era șeful meu, mitropăritul Valodea. Vă dați seama, crește în noi inima, când vedem un bărbat care îi pupă mâna altui bărbat. Ca în celebra poezie: eu pup poala popii, popa pupă poola mea”, a declarat satisfăcut în totalitate episcopul Marcela.

Șeful Asociației Homosexualilor din Moldova a anunțat de asemenea că toți alegătorii morți din cimitirele din Bălți vor vota pi Dardon. Astfel că socialistul va fi președintele tuturor moldovenilor, atât al celor morți, cât și al celor vii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Markel-Episcop-balti-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Markel-Episcop-balti-copy-1-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit a venit și poziția oficială a Asociației Homosexualilor din Moldova. Episcopul Marcela de la Bălți a anunțat că îl susține pi Dardon și îi îndeamnă pe moldoveni să-l voteze pe socialist. Dar iată de ce îl votează Asociația Homosexualilor din Moldova pi Dardon. ”Nu are cum să ne...

Comentează