maia-sandu-arestata-cna-copy

Maia Sandu a fost adusă în cătușe la Centrul Național Alcorupției. Fostul ministru al Educației este acuzată de Adriana BețiShor de subminarea avtoriteților statului prin declarațiilor sale. Potrivit celor mai duri și mai periculoși procurori din lume, Maia Sandu a fost chiar arestată.

”Când am citit stenogramele publicate la domnul Filip Kirkorov pe pagina de facebook, mă scuzați de expresie, dar, pur și simplu, am afighit. Cum să spui așa ceva într-o ședință de Guvern, mai ales în prezența șefului meu? Numai pentru cuvântul ”porcărie” trebuia arestată pe viață. Dar ea a sărit și cu sapa la avioane. Inadmisibil. O acuzăm de vot unanim și de subminarea avtoriteților, adică a domnului Drăguțan, Shor și Plahotniuc. Și-a permis să critice măsurile de umplere a conturilor băncilor cu bani de la buget”, a declarat extrem de supărată, Adriana BețiShor.

Ca de obicei, Ilan Shor a scris o declarație în care recunoaște că o acuză pe Maia Sandu de tot ce vor procurorii. Pentru că a ajuns în izolator, Maia Sandu va fi declarată în carantină de gândaci până pe 30 octombrie și nu va putea participa la campania erectorală. Între timp, procurorii Centrului Național Alcorupției pregătesc și arestarea lui Andrei Năstase.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Maia-Sandu-arestata-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Maia-Sandu-arestata-CNA-copy-300x300.jpgadminPolitic
Maia Sandu a fost adusă în cătușe la Centrul Național Alcorupției. Fostul ministru al Educației este acuzată de Adriana BețiShor de subminarea avtoriteților statului prin declarațiilor sale. Potrivit celor mai duri și mai periculoși procurori din lume, Maia Sandu a fost chiar arestată. ”Când am citit stenogramele publicate la domnul...

Comentează