Maia Sandu a fost adusă în cătușe la Centrul Național Alcorupției. Fostul ministru al Educației este acuzată de Adriana BețiShor de subminarea avtoriteților statului prin declarațiile sale. Potrivit celor mai duri și mai periculoși procurori din lume, Maia Sandu a fost chiar arestată.

Când am citit postările de pe pagina de facebook, mă scuzați de expresie, dar, pur și simplu, am afighit. Cum să spui așa ceva despre Guvern, mai ales despre șeful meu? Numai pentru cuvintele ”stat capturat” trebuia arestată pe viață. Ea a sărit cu sapa la avioane. Inadmisibil. O acuzăm de subminarea avtoriteților, adică a domnului Plaha, Țuțu, Candu, Dodon. Și-a permis să critice măsurile de umplere a conturilor oligarhului cu bani de la buget”, a declarat extrem de supărată, Adriana BețiShor.

Ca de obicei, Ilan Shor a scris o declarație în care recunoaște că o acuză pe Maia Sandu de tot ce vor procurorii. Pentru că a ajuns în izolator, Maia Sandu va fi declarată în carantină și nu va putea participa în campania erectorală. Între timp, procurorii Centrului Național Alcorupției pregătesc și arestarea lui Andrei Năstase.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/img_2303.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/img_2303-300x300.jpgadminSocial
Maia Sandu a fost adusă în cătușe la Centrul Național Alcorupției. Fostul ministru al Educației este acuzată de Adriana BețiShor de subminarea avtoriteților statului prin declarațiile sale. Potrivit celor mai duri și mai periculoși procurori din lume, Maia Sandu a fost chiar arestată. ”Când am citit postările de pe pagina...

Comentează