Maia Sandu Icoana Protest copy

Maia Sandu, fostul ministru al Educației a fost o absență mare la mitingul din centrul capitalei. Aceasta a plecat din țară și a urmărit de pe internet toată manifestația. Speriată de ce se întâmplă în fața guvernului, fostul ministru susține că a crezut că toți oamenii aceia s-au adunat acolo din cauza ei și o strigă să o bată.

”Când am auzit că strigă Maia Sandu, Maia Sandu, am tras o sperietură soră cu măritatul. Eu chiar nu înțelegeam de ce mă strigă. Mă gândeam că poate sunt părinții sau bunicii elevilor care au picat BAC-ul și au venit să mă certe, să mă bată, să mă linșeze. Anii trecuți, când eram ministră, au protestat copiii împotriva mea și îmi era tare frică”, a scris Maia Sandu pe contul său de Facebook.

Ca să o convingă să coboare printre ei, protestatarii i-au făcut chiar și un altar în centrul Capitalei. Aceștia au adus mai multe lumânări și o icoană cu chipul său pe care au montat-o în fața Guvernului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Maia-Sandu-Icoana-Protest-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Maia-Sandu-Icoana-Protest-copy-300x300.jpgadminPolitic
Maia Sandu, fostul ministru al Educației a fost o absență mare la mitingul din centrul capitalei. Aceasta a plecat din țară și a urmărit de pe internet toată manifestația. Speriată de ce se întâmplă în fața guvernului, fostul ministru susține că a crezut că toți oamenii aceia s-au adunat...

Comentează