maia-laguta-maia-sandu-copy

După ce s-a lansat în campania electorală, Maia Laguta îi calcă din nou vârtos pe urme Maiei Sandu. Maia Laguta și-a lansat astăzi un partid nou. În ciuda Maiei Sandu, Maia Laguta și-a numit partidul PAS. Laguta susține însă că nu are nicio legătură cu PAS al Maiei Sandu și asta pentru că nu se numește Partidul Acțiune și Solidaritate, ci Partidul Activitate și Solitudine.

”Și sloganul nostru va fi complet diferit față de sloganul Maiei Sandu. Dacă la ea e Mai avem o șansă. Noi am ales sloganul Mai avem o Maia. Nu are de ce să mă acuze că îi fur brandul. Eu eram mai demult în Moldova, pentru că am mai mulți ani decât Maia Sandu. Așa că ar trebui să-i fie rușine de o femeie bătrână și să mă lase pe mine în față, mai ales că suntem kioska”, a declarat Maia Laguta.

În semn de protest, Maia Laguta a organizat și un protest în fața PAS. Laguta a venit cu pancarde pe care scrie: ”je suis Maia!” sau ”În Moldova e loc pentru o singură Maie!”. Pe o altă pancardă scria: ”Jios Maia Sandu, sus Maia Laguta”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Laguta-Maia-Sandu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Laguta-Maia-Sandu-copy-300x300.jpgadminSocial
După ce s-a lansat în campania electorală, Maia Laguta îi calcă din nou vârtos pe urme Maiei Sandu. Maia Laguta și-a lansat astăzi un partid nou. În ciuda Maiei Sandu, Maia Laguta și-a numit partidul PAS. Laguta susține însă că nu are nicio legătură cu PAS al Maiei Sandu...

Comentează