maia-laguta-maia-sandu-1-copy

Cu numai o lună înainte de alegeri, candidata Maia Laguta a anunțat că se mărită. Alesul inimii sale este cunoscutul regizor din Chișinău, directorul Teatrului ”Satiricus”, Sandu Grecu. Ideea măritișului i-a venit Maiei Laguta după ce și-a dat seama că are un nume de familie extrem de urât.

”Toată lumea îmi spune Maia Lărguța. Când eram mai mică, prin 1918, toți mă porecleau Maia Laguna. M-am săturat de atâtea porecle, așa că o să iau numele soțului meu, Sandu Grecu. O să mă numesc Maia Sandu. Nunta va fi pe 32 octombrie. O să-mi fie nănaș chiar domnul Vlad Plahotniuc. Acesta a acceptat să mă ajute ca de fiecare dată când am avut nevoie. A mai rămas o singură chestie de făcut, să-l conving pe Sandu Grecu să se însoare cu mine”, a declarat Maia Laguta, viitoarea doamnă Maia Sandu.

Evident, Sandu Grecu habar nu are că Maia Laguta își dorește numele său. Leonea Iobtvoimati, directorul Direcției Căsătorii și Relații de Concubinaj susține că pentru oficierea căsătoriei nu este nevoie de prezența mirelui. Maia Laguta trebuie să aducă multe hârtii cu portretul lui Ștefan cel Mare, dar și cel mai bine dacă aduce multe hârtii cu portretele președinților americani. Un teanc de astfel de portrete rezolvă orice problemă. În același timp, viitoarea Maia Sandu promite să nu renunțe la candidatura sa din campania erectorală.

Iurie Cecan a promis deja că o va introduce pe buletin cu noul său nume: Maia Sandu. Desigur, asta nu are nicio legătură cu actuala Maia Sandu, fostul ministru al educației.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Laguta-Maia-Sandu-1-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Laguta-Maia-Sandu-1-copy-300x300.jpgadminPolitic
  Cu numai o lună înainte de alegeri, candidata Maia Laguta a anunțat că se mărită. Alesul inimii sale este cunoscutul regizor din Chișinău, directorul Teatrului ”Satiricus”, Sandu Grecu. Ideea măritișului i-a venit Maiei Laguta după ce și-a dat seama că are un nume de familie extrem de urât. ”Toată lumea...

Comentează