Gimnasta poloboc betiv copy

Moldova nu va avea în acest an niciun sportiv care să ne reprezinte țara la Jocurile Olimpice de la Rio. Asta după ce sportivii noștri au fost suspendați pentru că s-au dopat cu sveclomițin. Substanța interzisă a fost găsită în sânge, în urină, în salivă și în paharele sportivilor moldoveni.

”Ne-am dat seama că este ceva în neregulă cu sportivii moldoveni urmărindu-i la antrenamente. În loc să ridice haltere, Leonea Șchiopu ridică halbere. La gimnastică artistică, o gimnastă, în loc să învârtă cercul gimnastic, învârtea un cerc ce poloboc. Învârtea este mult spus. Galea Peregar abia se ținea pe picioare. Colea Bețivu, campionul Moldovei la aruncat ciocanu, în loc să-l arunce, a luat cercul Galei Peregar, l-a pus pe un poloboc și îl bătea la loc”, a declarat reprezentantul UEFA în Moldova, Dick Sacmaidick.

La analizele efectuate, în afară de sveclomițin, s-a descoperit că sportivii moldoveni mai aveau și alte substanțe interzise de forul sportiv internațional: speekushor, kreekowa, poorkary, șatovtrli, meelechtymeetch. Din fericire, directorul General al Federației Sportivilor din Moldova, Constantin Țuțu a sărit în apărarea sportivilor din Moldova. Acesta i-a dat un picior în gură lui Dick Sacmaidick.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Gimnasta-poloboc-betiv-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Gimnasta-poloboc-betiv-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldova nu va avea în acest an niciun sportiv care să ne reprezinte țara la Jocurile Olimpice de la Rio. Asta după ce sportivii noștri au fost suspendați pentru că s-au dopat cu sveclomițin. Substanța interzisă a fost găsită în sânge, în urină, în salivă și în paharele sportivilor...

Comentează