O nouă modă prinde și în Republica Moldova: cumpărarea deputaților. După ce Plahotniuc și-a cumpărat câteva duzini și moldovenii de rând au prin curaj și au ieșit la shopping. Mai mulți moldoveni din diasporă au pus mână de la mână, s-au asociat pe Facebook și au decis să-și cumpere propriul lor deputat. Moldovenii cred că așa vor fi mai bine reprezentați în Parlament.

”Blea, ne-am săturat să fim amăgiți în continuu că o să fie bine, că o să ne salveze, că o să ne creeze locuri de muncă și condiții pentru a deschide afaceri. Toți ne-au mințit până acum. Noroc de Plaha care ne-a deschis ochii că putem să cumpărăm deputați. Așa că am pus mână de la mână, am strâns 100 de mii de euro și am luat și noi un deputat de sămânță”, a declarat Leonea Iaibu, gastarbaiter din Franța.

Deși au un singur deputat, moldovenii din Diasporă nu disperă. Aceștia i-au ordonat deja deputatului să propună mărirea pedepselor pentru fapte de corupție. În loc de 2-3 zile în închisoare – scaunul electric. Moldovenii speră că deputații sunt prea proști, nu citesc și ar putea să voteze fără să-și dea seama modificarea.

Dacă nu vor reuși să promoveze astfel de proiecte, cel puțin deputatul cumpărat de gastarbaiteri să facă rele celorlalți deputați. Să le lege șireturile. Să le scuipe în cafea. Să le oprească internetul ca să nu se uite la filme erotice. Să le vopsească borsetka în timp ce deputații dorm în Parlament.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Parlament-Dumitru-Diacov-gras-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Parlament-Dumitru-Diacov-gras-copy-300x300.jpgadminSocial
O nouă modă prinde și în Republica Moldova: cumpărarea deputaților. După ce Plahotniuc și-a cumpărat câteva duzini și moldovenii de rând au prin curaj și au ieșit la shopping. Mai mulți moldoveni din diasporă au pus mână de la mână, s-au asociat pe Facebook și au decis să-și cumpere...

Comentează