Publika Cur copy

Anal-iștii care apar în fiecare seară la Publika TV au explicat misterul celebrității lor. Acești anal-iști susțin că numai datorită antrenamentului au reușit să-i convingă pe jurnaliștii de la Publika să-i invite la emisiuni și să devină cei mai cunoscuți analiști din țară.

”Antrenamentul nostru este simplu. Fiecare avem un cur de plastic acasă pe care îl pupăm seară de seară. Este un cur la care ținem. Să știți, că munca asta de anal-ist nu este ușoară. Trebuie să ai mereu o limbă catifelată, moale, parfumată. Limba obosește repede dacă nu pupi un cur în fiecare zi. Așa că suntem obligați să ne antrenăm în forță în fiecare seară cu curul de plastic”, a declarat Buhăieș Raman, cunoscut analist de la Publika TV.

Ca să nu aibă probleme în timpul emisiunii, de pildă să nu li se blocheze limba în curul lui Vlad Plahotniuc, înainte de a intra în emisiune anal-iștii obișnuiesc să pupe monumentul unui cur. Monumentul este considerat extrem de norocos și a fost amplasat la intrarea în televiziune pentru a fi pupat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Publika-Cur-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Publika-Cur-copy-300x300.jpgadminPolitic
Anal-iștii care apar în fiecare seară la Publika TV au explicat misterul celebrității lor. Acești anal-iști susțin că numai datorită antrenamentului au reușit să-i convingă pe jurnaliștii de la Publika să-i invite la emisiuni și să devină cei mai cunoscuți analiști din țară. ”Antrenamentul nostru este simplu. Fiecare avem un...

Comentează