Crima momentului în Moldova și-a găsit o rezolvare incredibil de rapidă. Procurorii l-au eliberat pe luptătorul K1 Aurel Ignat și și-au cerut scuze că l-au deranjat. Ba mai mult, procurorii au stat în genunchi în fața sa și a prietenului său Costea Țuțu pentru eroarea de a-l fi arestat.

”După ce am văzut imaginile publicate de portalul Deschide punct târt am stabilit că bărbatul omorât s-a bătut singur cu propriile picioare în spate stând pe jos. Din datele noastre operative, bărbatul și-a dezbătut plămânii și s-a lovit cu talpa propriilor pantofi în cap. Este foarte urât ce a făcut bărbatul auto-omorât”, a declarat procurorul Leonea Zașibisi.

Pentru fapta de a fi dus în oroare opinia publică, bărbatul care s-a auto-omorât a fost amendat cu 100 de euro. Banii trebuie depuși în Victoria Bank până pe 31 iunie. Costea Țuțu a promis că dupa trenirovkă și abed va merge personal cu prietenii săi să le explice jurnaliștilor cum să scrie știrile adevărate despre acest caz trist.

Jurnaliștii de la Publika WC și Deschide punct Târt s-au conformat deja adevărului țuțulian.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Luptator-K1-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Luptator-K1-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Crima momentului în Moldova și-a găsit o rezolvare incredibil de rapidă. Procurorii l-au eliberat pe luptătorul K1 Aurel Ignat și și-au cerut scuze că l-au deranjat. Ba mai mult, procurorii au stat în genunchi în fața sa și a prietenului său Costea Țuțu pentru eroarea de a-l fi arestat. ”După...

Comentează